Παιδικός σταθμός Els Colors, Βαρκελώνη

Παιδικός σταθμός Els Colors, Βαρκελώνη
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+

Παιδικός σταθμός Els Colors, Βαρκελώνη
Αρχιτέκτονες
RCR

Το αρχιτεκτονικο γραφειο RCR, καταφερε να συνθεσει με απλοτητα, έναν παιδικο σταθμο στη Βαρκελωνη, η οποια πετυχαινεται από την παραθεση των διαφορων ογκων που διαφερουν μονο στο χρωμα.  Οι αίθουσες διδασκαλίας, οι κοινόχρηστοι χώροι και ο χωρος εστιασης εξαπλωνονται σε δύο ορθογώνια τμήματα σε ενα επίπεδο και συνδέονται με ένα σκεπαστό πέρασμα το οποιο δίνει επίσης πρόσβαση στην εσωτερική αυλή. Ο χωρος πάνω από την κεντρική είσοδο χρησιμοποιείται ως πολυλειτουργικός χώρος. Χάλυβας χρησιμοποιείται για τα κάθετα δομικά στοιχεία, πιο συγκεκριμένα για τα οριζόντια και χρωματιστό γυαλί,  κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο για τα ημι – διαφανή τοιχώματα, τα οποία βοηθούν να δημιουργήσουν ένα χαρουμενο περιβάλλον, οπου η φαντασία των παιδιών μπορεί να τρέξει απεριοριστα​!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+